Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 058 kJ / 2 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,81 g |
Tuky | 139,56 g |
Vláknina | 23,18 g |
Cholesterol | 367 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 255,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnické roštěnky s pečenou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXzK
Moje poznámka
Námořnické roštěnky s pečenou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXzK
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 51 sekundami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 39 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Tématické fráze:
námořnické maso s rýží,
pečená roštěná,
pečená hovězí roštěná,
pecena rostenka,
námořnické hovězí maso,
námořnická hovězí pečeně,
námořnické maso,
hověží roštěná s rýží,
roštěnky na zelenině,
namornicke maso ryze,
námořnické maso, rýže,
mso s ryzi,
roštěnky a zelenina,
námořnicka maso s rýží,
roštěná s rýží-recepty,
roštěná s rýží,
recept pecena rostena,
vepřová pečeně námořnická recept,
roštěnka pečená,
vepřove mso s ryži
Suroviny:
roštěná hovězí,
slanina anglická,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
hořčice,
smetana zakysaná,
ocet,
sůl,
pepř,
rýže,
olej,
voda
Komentáře (2)