Suroviny
Porce: 15 sklenice ( 700ml)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 521 kJ / 3 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,40 g |
Tuky | 10,83 g |
Vláknina | 137,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64,26 g |
Sůl | 160,00 g |
Sacharidy | 750,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čalamáda s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5G7x
Moje poznámka
Čalamáda s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5G7x
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 6 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
nálev na čalamádu,
čalamáda s paprikou,
recepty z cukety čalamáda,
čalamáda,
calamada recepty,
calamada.com,
nálev na čalamada,
cuketová čalamáda,
čalamada z cukety,
čalamáda z cukety a paprik,
čalamáda nálev,
čalamáda z paprik,
čalamáda z rajčat paprik cibule,
sterilujeme calamadu,
recept na calamadu,
čalamáda recept,
recepty na čalamádu nalev,
nálev na calamadu,
calamadu do sklenic,
cuketové čalamády
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
cibule,
cuketa,
květák,
zelí hlávkové,
sůl,
cukr,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř černý,
ocet
Komentáře (5)