 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 466 kJ / 1 546 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 157,54 g | 
| Tuky | 78,98 g | 
| Vláknina | 22,70 g | 
| Cholesterol | 360 mg | 
| Sodík | 436 mg | 
| Sůl | 0,75 g | 
| Sacharidy | 47,20 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na rozehřátém sádle v papiňáku orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, přidáme bobkový list, celou skořici a uzenou krkovici vcelku. Ještě chvilku osmažíme, přidáme 2 dl vody, hrnec uzavřeme a od doby, kdy začne syčet, vaříme na mírném plameni 30 minut.
	Krok 2: Po ochlazení a snížení tlaku hrnec otevřeme, přidáme propláchnuté zelí, 1 polévkovou lžíci cukru, promícháme, hrnec znovu uzavřeme a vaříme dalších 10 minut.
	Krok 3: Po ochlazení a otevření hrnce maso vyjmeme, naporcujeme a uchováme v teple. Zelí podle potřeby můžeme zahustit 1 polévkovou lžící hladké mouky rozmíchanou v 1 dl studené vody a ještě chvíli provařit, ale tady není nutné, rozvařená cibule to zahustila.
	Krok 4: Každý podle své chuti může ještě přisladit a dosolit, ale uzené je slané dost, já jsem vůbec nesolila. Můžeme podávat s knedlíkem, ale hodí se i brambory.
Zveřejněno 19. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ABj
Moje poznámka
					 
				
Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ABj
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 1 hodinou
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 6 hodinami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 7 hodinami
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 11 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 12 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 12 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 13 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 13 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 14 hodinami
	
			 
	
						Tématické fráze:
						
							jak dlouho vařit uzené maso, 
						
						
							uzené maso vařené v papiňáku, 
						
						
							uzene maso v papinaku, 
						
						
							jak dlouho varit uzené, 
						
						
							doba vaření uzeného masa, 
						
						
							uzené maso doba vaření, 
						
						
							uzená krkovička, 
						
						
							jak vařit uzené maso, 
						
						
							jak dlouho se vari uzene maso, 
						
						
							zelí v papiňáku, 
						
						
							jak dlouho varit uzenou krkovici, 
						
						
							vaření uzeného masa, 
						
						
							jak dlouho vařit uzenou krkovičku, 
						
						
							uzená krkovice na zelí, 
						
						
							jak dlouho varit uzene maso v papinaku, 
						
						
							papiňák do mikrovlnky, 
						
						
							jak dlouho vaříme uzené maso, 
						
						
							uzení v hrnci, 
						
						
							jak dlouho vařit zelí, 
						
						
							uzena krkovice
						
					
						Suroviny:
						
							krkovice vepřová, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							skořice celá, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sádlo
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
	
Komentáře (29)
Simona Kucerova:Viera:
Děkuji za bodíky i komentáře
Jinak pěkné
Krkovička je kupovaná v masně Kaufland
Jani R.40 minut celkem,ale rozděleno na 30 minut maso pak přidat zelí a to už jen 10 minut.Já nemít tento hrnec ve kterém dělám skoro všechno,tak jsem vedle,jak ta jedle
ps-také jsme jen 2,no bude to na 2 dny,alespoň se vyležím