Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí v cibulové marinádě

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

michsamant michsamant

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 196 kJ /
286 kcal
Bílkoviny2,56 g
Tuky22,67 g
Vláknina9,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuracie stehna umyjeme a vykostime. Pokrajame na rezanceky a vlozime do misky. Osolime, pridame olej, bazalku, majoranku a mletu papriku a dobre premiesame. Dalej pridame horcicu a mlete cierne korenie a znova dobre premiesame. Nakoniec primiesame vymixovanu cibulu a dame do chladnicky na noc ulezat. Krok 2: Rano, ked ideme varit obed si zohrejeme hlbsiu panvicu (olej uz netreba pridavat, dali sme ho do marinady) a maso spolu s marinadou na silnom ohni opecieme zo vsetkych stran. Krok 3: Zalejeme ho asi 100ml horucej vody a na miernom ohni, pod pokrievkou varime 15 minut. Ako prilohu sme mali dusenu ryzu.

TIP: Chyby v přípravě marinád a jak jim předejít

Zveřejněno 28. 1. 2011

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W8NW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W8NW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jaruna65: Som velmi rada, ze chutilo :-)

Vařila jsem v neděli, mně to moc chutnalo,na manžela asi moc cibule. přidala jsem bodíka.:-p

Eli, voňavé to teda je, to ti musím potvrdiť :-D;-);-);-)

Zajímavý, voňavý recept. :yes: Už je uložen. ;-)

Dakujem vam za komentare :-K

hm to vypada dobře a dravě:yes:;-)

krásné...:yes::yes:

hmm to to voní až sem:-!:-!

Krásný recept:-p Ukládám:yes:

Míšo,tak to je jiná.To platí u normální,s červenou nemám tento poznatek.Díky za upřesnění.:-K

michsamant 28. 1. 2011 11:31
@Pajaska, nie, nebola horka. Ja pouzivam len cervenu cibulu do vsetkeho,neviem ci je rozdiel, ak mas ty skusenost s bielou, ale ta cervena nezhorkne.

Miško a nebude ta rozmixovaná cibule hořká? Mám takovou zkušenost.Lepší by bylo asi ji nasekat najemno. Recept je lákavý.:-p:yes:

Tématické fráze:
kureci recepty, rychlá marináda na kuřecí maso, rychlá marináda, kuřecí maso, marináda na kuřecí maso s cibulí, marinady na kuřecí maso cibulová, rychlá a levná marináda na maso, kuchařka on, rozmixovaná marináda, medová marináda na maso s rozmixovanou cibuli, marinada na kuřeci stehna, rychlá marináda na kuřecí stehna, marynada kuřecí maso, kureci s cibuli, marynada na kure, marynada na kureci spizy, myslivecka kucharka marinada, cibulova marinada na maso, rychlá ma rináda na kuřecí, cibulová marynada

Suroviny:
stehno kuřecí, sůl, olej, majoránka, bazalka čerstvá, paprika sušená sladká, pepř, hořčice plnotučná, cibule, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu