Suroviny
Porce: záleží na množství masa
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 431 kJ / 2 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,45 g |
Tuky | 199,55 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 366 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,61 g |
Sacharidy | 53,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYvn
Moje poznámka
Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYvn
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 3 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 4 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 8 hodinami
Tématické fráze:
srnčí roláda,
srnčí maso hřbet - recepty,
roláda z divočiny,
zvěřinové hody recepty,
srnčí roláda recept,
rolada ze srnčího masa,
srnčí medailonky,
srnčí medailonky pro začátečníky,
roláda ze srnčí kýty,
masová roláda ze zvěřiny,
masová roláda v srnčím hřbetu,
zvěřinové maso recepty,
zverinova jidla,
medailonky ze zvěřiny,
zverinove medailonky,
recepty zvěřina-srnčí,
roláda z divočiny s brusinkami,
recepty ze srnciho,
pikantní srnčí řízky,
srnčéí roláda
Suroviny:
maso,
špek,
marmeláda rybízová,
hořčice plnotučná,
brusinky sušené,
omáčka worcesterová,
máslo,
jablko,
šunka,
kůra citronová,
masox,
olej,
koření divočina,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (29)