Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 987 kJ / 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,19 g |
Tuky | 6,14 g |
Vláknina | 8,44 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 20,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nQG
Moje poznámka
Hovězí roláda s pomazáním od pana Hellmanse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nQG
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 4 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 6 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 1 hodinou
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 1 hodinou
Sýrová roláda
KristynaM25 před 2 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 2 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 4 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 4 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roláda,
hovezi valec,
hovězí roláda recept,
hovězíroláda,
roláda z hovězího zadního,
hovězí roláda postup,
hovězí rolády,
hovězí válec recept,
hovězí roláda video,
hellmans-recepty,
co uvařit z hoveziho valce,
recept na hovězí rolády,
hovězí roladicky,
hovezi valec recepty,
nejlepší hovězí na roládu,
rolada hovezi zadni,
recepty hovezi valec,
hovezirolada.cz,
jak se kraji maso na roladu,
recepty hovezi rolady
Suroviny:
hovězí zadní,
kuře vodňanské,
cibule,
majolka,
hořčice,
máslo,
pažitka,
petrželka,
libeček,
cibule šalotka,
šunka,
sůl,
pepř,
koření na hovězí maso,
česnek granulovaný,
bujón hovězí,
solamyl
Komentáře (19)
Vezměte kuřecí(slepičí) a vepřové kůže, sádlo min. 40%, kuřecí separát (strojně oddělené maso, chrupavky, nezpracovatelné vniřnosti jako plíce, šlachy, tepny a pod.+ měkké kosti), stabilizátory chuti E622, želatinu a škrob (aby to drželo), barvivo E124 a 104,konzervant E202 sůl, cukr (na kůrčičku) a vložte do kutru společně s ledem a vyšlehejte růžovošedou hmotu.
Tuto hmotu smíchejte s podobnou, ale hruběji namletou (musí být vidět mikrokousky masa) nacpěte do plastového střeva, zmrazte a prodávejte zoufalcům, kteří jsou líní si doma namlít kus slepice!
Buon apetito
p.s. děkuji za pochvalu
Jen bych chtěla napsat, že doporučuji koupit sekanou z Vodňan, věřím srettce, že je dobrá
+
ale musím říct,že Mr.Hellmans pěkně pomazal
bravo