Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 410 kJ / 1 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,01 g |
Tuky | 60,04 g |
Vláknina | 18,34 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 38,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky s vínovou příchutí po indicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnm8
Moje poznámka
Vepřové nudličky s vínovou příchutí po indicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnm8
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 11 minutami
Pečený bůček
BublinaF před 11 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 43 minutami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 1 hodinou
Jednoduchá roláda
Fikina před 1 hodinou
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 3 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 4 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po indicku,
kuřecí nudličky po indicku,
kotleta po indicku,
přírodní vepřové nudličky,
vepřové nudličky,
vepřové s příchutí ryby,
vepřové maso po indicku,
kotleta na nudlicky,
vepřové na kari po indicku,
vepřové nudličky recept,
ryba po indicku,
masové nudličky po indicku,
kotlety po indicku,
maso po indicku,
veprove na portskem,
maso na nudlicky po indicku,
cous cous po indicku,
sojové nudličky po indicku,
vypočet surovin pro vaření,
vepřové nudličky se špagety
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
česnek,
víno červené suché,
sádlo,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
pepř,
sůl,
koření nové koření,
koření kari,
paprika sušená pálivá,
cukr krystal,
koření,
zázvor mletý,
jalovec,
koření oregáno,
bobkový list,
šalvěj,
tymián,
kukuřice,
majoránka
Komentáře (4)
koření je důležité. Já vařím teď poslední dobou často. Baví mě to a člověk při tom i relaxuje. Občas experimentuji a toto je výsledek. Postupem času přidám aj další recepty.... nejen na vepřové ale i na ryby a jiné komodity.