Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 972 kJ / 2 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,48 g |
Tuky | 155,67 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 53,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas na švédský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp05
Moje poznámka
Pangas na švédský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp05
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 19 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 10 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 10 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 10 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 12 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 12 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 14 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 15 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 15 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 15 hodinami
Tématické fráze:
pangasius po švédsku,
ryba s kuskusem,
ryba na svedsky zpusob,
pangas recept,
kuskus s rybou,
pangasius s kuskusem,
svedsky pangasius,
pangas recepty,
prirodni pangas recept,
pangas s kuskusem,
pagasius,
pangasius po švédsky,
pangas- recepty,
švédské recepty,
ryba po švedsky,
pangasius kostky,
pangasius svedsky,
pangas,
pangasius na švédký způsob,
pangas pazitka
Suroviny:
pangasius,
sýr eidam,
mrkev,
pórek,
cibule,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř bílý,
koření provensálské,
petrželka,
pažitka,
olej olivový
Komentáře (7)