Suroviny
Porce: asi 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 017 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,28 g |
Tuky | 1,39 g |
Vláknina | 44,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 15,10 g |
Sacharidy | 93,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8wR
Moje poznámka
Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8wR
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 55 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Tématické fráze:
kachní vývar,
kachní polévka ze skeletu,
polévka z kuřecích drobu,
jak dlouho vařit kuřecí vývar,
polévka z kuřecích skeletů,
kachní droby recept,
kachni polevka z drobu,
kuřecí polevka z drobu,
kachní droby,
vývar kachní,
kachní vývar z kostí,
kachní vývar recept,
kuřecí vývar pro děti,
polévka z kachního skeletu,
recept kachni vyvar,
polévka s kuřecích drobu,
polevka ze skeletu,
jak dlouho vařit vývar,
polevka z kuřeciho skeletu,
jak udelat polevku z kurecich drobu
Suroviny:
skelet kuřecí,
krk kachní,
voda,
sůl,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
šalvěj,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
libeček,
celer,
cibule,
česnek,
bujón slepičí
Komentáře (4)