Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 149 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
Tuky | 20,20 g |
Vláknina | 6,47 g |
Cholesterol | 155 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 11,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: V papiňáku rozpustíme sádlo a zpěníme na něm cibuli nakrájenou na hrubší kostičky, přidáme kostky předního hovězího masa a zprudka orestujeme, aby se maso zatáhlo.
Krok 2: Jakmile začne pouštět vlastní šťávu, přidáme kolečka klobásy a nasekaný česnek a krátce osmahneme. Vše zasypeme kmínem, paprikou, vmícháme propláchnuté zelí bez nálevu a podlijeme cca 1dcl vody.
Krok 3: Osolíme a osladíme dle chuti, papiňák zavřeme a dáme na střední plamen. Jakmile se pojistka uzavře a začne prudce syčet, zmírníme na minimum a necháme 20 minut dusit.
Krok 4: Poté odstavíme z ohně, 10minut necháme ještě zavřené "dojít" a poté podáváme s vařenými či šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 26. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JEzo
Moje poznámka
Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JEzo
Nejnovější recepty
Kynuté nekynuté koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá fazolová směs s klobásou, kukuřicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 19 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 19 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno 29. 8. 2025 16:01:01
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vlčická játrová omáčka
miryg13 před 2 minutami
Švestkové knedlíky
marcela.cl před 4 minutami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Kolarovaa před 23 minutami
Ostružinový koláč s tvarohem
Elinka1 před 25 minutami
Pomazánka s kapií a balkánským sýrem
Frankie69 před 45 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 3 hodinami
České buchty
Martas6 před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 3 hodinami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 3 hodinami
Nadýchané kefírové lívance
Beruna před 3 hodinami
Tématické fráze:
vařené hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho dusit hovězí maso,
jak dlouho dusit zelí,
jak dlouho dusit zelí,
vařit zmrzlé maso,
zmrzlé zelí,
jak vařit hovězí přední,
hovězí v papinaku,
hovězí přední v papinaku,
hovězí se zelím,
hovězí maso se zelim,
jak dlouho dusit kysané zelí,
zelí v papináku,
můžu vařit zmrzlé maso,
hovězí maso a zelí,
zmrzlé maso,
jak dusit hovězí,
hovězí na zelím,
hovězí maso na zelí,
hovězi na zeli recept
Suroviny:
maso hovězí,
klobása ostravská,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
paprika sušená uzená,
česnek,
kmín drcený,
sůl,
cukr krystal
Komentáře (7)