Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 149 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
Tuky | 20,20 g |
Vláknina | 6,47 g |
Cholesterol | 155 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 11,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: V papiňáku rozpustíme sádlo a zpěníme na něm cibuli nakrájenou na hrubší kostičky, přidáme kostky předního hovězího masa a zprudka orestujeme, aby se maso zatáhlo.
Krok 2: Jakmile začne pouštět vlastní šťávu, přidáme kolečka klobásy a nasekaný česnek a krátce osmahneme. Vše zasypeme kmínem, paprikou, vmícháme propláchnuté zelí bez nálevu a podlijeme cca 1dcl vody.
Krok 3: Osolíme a osladíme dle chuti, papiňák zavřeme a dáme na střední plamen. Jakmile se pojistka uzavře a začne prudce syčet, zmírníme na minimum a necháme 20 minut dusit.
Krok 4: Poté odstavíme z ohně, 10minut necháme ještě zavřené "dojít" a poté podáváme s vařenými či šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 26. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JEzo
Moje poznámka
Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JEzo
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 9 minutami
Thajské curry
Trol60 před 16 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 44 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 3 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 3 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vařené hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho dusit hovězí maso,
jak dlouho dusit zelí,
jak dlouho dusit zelí,
vařit zmrzlé maso,
zmrzlé zelí,
jak vařit hovězí přední,
hovězí v papinaku,
hovězí přední v papinaku,
hovězí se zelím,
hovězí maso se zelim,
jak dlouho dusit kysané zelí,
zelí v papináku,
můžu vařit zmrzlé maso,
hovězí maso a zelí,
zmrzlé maso,
jak dusit hovězí,
hovězí na zelím,
hovězí maso na zelí,
hovězi na zeli recept
Suroviny:
maso hovězí,
klobása ostravská,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
paprika sušená uzená,
česnek,
kmín drcený,
sůl,
cukr krystal
Komentáře (7)