Postup přípravy
Když je základ podušený, vyjmeme balíčky, základ rozmixujeme a zahustíme nastrouhaným sýrem, takže vznikne jemná omáčka, kterou poléváme balíčky.
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninovo bulgurové balíčky v mangoldu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgNB
Moje poznámka
Zeleninovo bulgurové balíčky v mangoldu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgNB
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 14 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 minutami
Mila kuličky
Marule před 48 minutami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 1 hodinou
Oříškový sen - sušenky
cernar před 2 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 21 hodinami
Tématické fráze:
recepty z mangoldu,
zeleninový vývar mangold,
bulgurové kuličky,
bulgur s cuketou,
bulgurové placky,
polevka z mangoldu,
burgunové těstoviny recepty,
plněné gratinované zeleninové balíčky,
recept z mangoldu,
jak.pripravit bulgut,
mangol,
vaření mangol,
mangold a zampiony,
mangold s mrkvi recepty,
recepty y mangoldu
Suroviny:
listy mangoldu,
bulgur,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
cuketa,
kedlubna,
cibule šalotka,
česnek,
zázvor,
smetana,
sýr uzený,
vejce,
vývar masový,
sůl
Komentáře (20)
Jo a zázvor jsi dala čerstvý?