Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 217 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
Tuky | 8,44 g |
Vláknina | 11,62 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Polévka je velmi hustá, můžeme ji zředit vodou, nebo vrátit do polévky jen část masa a zeleniny a zbytek použít třeba na rizoto.
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kuřecího a králičího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqN5
Moje poznámka
Polévka z kuřecího a králičího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqN5
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 40 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 57 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 1 hodinou
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 6 hodinami
Tématické fráze:
polevka z kureciho masa,
jak dlouho se vaří kuřecí maso,
rizoto kuřecí maso z polévky,
jak se vari kralici polévka,
jak dlouho se vari kureci vyvar,
jak dlouho varit kralici maso,
jak dlouho se vari kralici maso,
jak dlouho se vaří kuřecí polevka,
polévka z králičího hřbetu,
jak se dlouho vaří králičí maso,
recepty z králičího masa,
polévka s kuřecím masem,
polevka z kraličiho hřbet,
jak dlouho se vaří polévka,
kuřecí a králičí vývar,
gulášová polévka z kuřecího masa,
vývar z králičího masa,
doba vaření králičího maso,
příprava králičího masa,
jk se vaří králíčí hrud a plec?
Suroviny:
hřbet kuřecí,
plec králičí,
mrkev,
cibule,
kořen petržele,
pórek,
květák,
kedlubna,
kapusta,
celer,
česnek,
koriandr,
kmín celý,
pepř,
koření nové koření,
tymián,
bobkový list,
libeček,
nať celerová,
nať petrželová,
houby sušené,
vejce,
mouka,
voda
Komentáře (9)
http://miric.unas.cz
Teri, na tu polévku stačí to, co jsem koupila v Albertu a dokonce tomu procházela expiračka, takže to bylo ve slevě.
Aničko - já to dávám taky do mražáku a mám to pro víc lidí, navíc si přecedím část vývaru, aby byl čistý a mám jen vývar, taky to nedělám denně, neboj
Fotky jsem předělala