Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 217 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
Tuky | 8,44 g |
Vláknina | 11,62 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Polévka je velmi hustá, můžeme ji zředit vodou, nebo vrátit do polévky jen část masa a zeleniny a zbytek použít třeba na rizoto.
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kuřecího a králičího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqN5
Moje poznámka
Polévka z kuřecího a králičího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqN5
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 52 minutami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 13 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 3 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 4 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 5 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 6 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 6 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 7 hodinami
Tématické fráze:
polevka z kureciho masa,
jak dlouho se vaří kuřecí maso,
rizoto kuřecí maso z polévky,
jak se vari kralici polévka,
jak dlouho se vari kureci vyvar,
jak dlouho varit kralici maso,
jak dlouho se vari kralici maso,
jak dlouho se vaří kuřecí polevka,
polévka z králičího hřbetu,
jak se dlouho vaří králičí maso,
recepty z králičího masa,
polévka s kuřecím masem,
polevka z kraličiho hřbet,
jak dlouho se vaří polévka,
kuřecí a králičí vývar,
gulášová polévka z kuřecího masa,
vývar z králičího masa,
doba vaření králičího maso,
příprava králičího masa,
jk se vaří králíčí hrud a plec?
Suroviny:
hřbet kuřecí,
plec králičí,
mrkev,
cibule,
kořen petržele,
pórek,
květák,
kedlubna,
kapusta,
celer,
česnek,
koriandr,
kmín celý,
pepř,
koření nové koření,
tymián,
bobkový list,
libeček,
nať celerová,
nať petrželová,
houby sušené,
vejce,
mouka,
voda
Komentáře (10)
http://miric.unas.cz
Teri, na tu polévku stačí to, co jsem koupila v Albertu a dokonce tomu procházela expiračka, takže to bylo ve slevě.
Aničko - já to dávám taky do mražáku a mám to pro víc lidí, navíc si přecedím část vývaru, aby byl čistý a mám jen vývar, taky to nedělám denně, neboj
Fotky jsem předělala