Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7nE
Moje poznámka
Fazolky po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7nE
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 5 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 11 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 2 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 3 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 4 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 4 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 4 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 4 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 4 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 4 hodinami
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 4 hodinami
Tématické fráze:
fazolky,
zelené fazolky po provensálsku,
fazolky recept,
kuřecí maso po provensálsku,
vepřové po provensálsku,
zelené fazolky recept,
fazolky recepty,
kuřecí prsa po provensálsku,
jak oloupat fazolky,
fazolky , cuketa , lilek , kuře recept,
fazolky po,
rec eptna leco,
vepřové z fazolkami po provensásku,
cuketa po provensalsku,
musí se bylinky spařit,
receptna faole po provensálsku,
fazole po provencálsku,
vepřové po provestválsku,
kuřecí prsa na fazolkách,
recept nakureci prsa po provensalsku
Suroviny:
maso kuřecí,
fazolky zelené,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cuketa,
česnek,
čerstvé bylinky,
koření oregáno,
rozmarýn,
saturejka,
tymián,
olej olivový,
cibule
Komentáře (9)