Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zabalená krkovička s paprikovo křenovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku mírně naklepeme, osolíme, posypeme kořením. Na každý plátek dáme pár lístků šalvěje, omotáme šunkou a dobře přimáčkneme nebo přichytíme párátky. Krok 2: Na oleji si zpěníme cibuli na kolečka a vložíme opéct maso z obou stran. Šunka by se měla upečením přichytit. Trochu podlijeme a dáme do rozpálené trouby. Krok 3: Až je maso měkké a opečené, vyjmeme ho z pekáče, do výpeku přidáme sklenku paprikové omáčky a strouhaný křen. Promícháme, prohřejeme a maso vzniklou směsí na talíři polijeme.
Můžeme ještě posypat křenem.

Zveřejněno 21. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWXn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWXn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (29)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Eliza:Díky Eli, od tebe tu pochvalu ráda čtu;-):-))

varilamyskakasicku:Už nemáme;-),už je tam ten recept pár dní a u nás se jídlo moc nikam neschová,hlavně před manželem:-)). Ostré to nebylo,ta papriková pomazánka není pikantní.

Jo tak kombinaci krkovička+křen, tu miluju:-p. Moc hezké...
+:yes:

1974andrea: MUSÍ BÝT HODNĚ OSTRÉ , CO?:-K

PĚKNĚ TO VYPADÁ, JUJ, DALA BYCH SI, MÁŠ JEŠTĚ:-D:-p:-):-O;-):yes:

Všem moc děkuji za alespoň trochu pozornosti při čtení mého receptu :-K:-*:-8a ještě k tomu díky za bodíky. Synáček má ze mě radost:-));-)

Mňam:yes:

Jana Remkova::-)) Ne Jani,už jsem to vysvětlovala dole Maris,tak na to mrkni;-)

Co znamená Andreo "studená,, nebo sušená šunka"? Sušená bych věděla, ale studená..to jako z ledničky?:-))

:-*To je parádní mňamkovní receptík:-p+10:yes:

Kadlik:Už jsem si taky všimla,že kde to voní prasátkem,už jsi tam:-)):-D;-)

rebeka:Mrkni se na toho drobečka,vyfotila jsem ho a dala do fotoalb;-):-K

Irrena:Kaufland,holky,Kaufland.;-)

rebeka:Byla celá studená a zmoklá,mysleli jsme,že už je mrtvá,ale naštěstí nebyla. Zabalila jsem ji do kusu starého kožichu a zkoušeli jsme ji dávat kapátkem mlíčko. Byla strašně malinká,asi 10cm. Pak jsme zavolali na záchrannou stanici zvířat tady v Plni a oni si pro ni přijeli. Kluci si ji chtěli nechat,že si ji prej pak dáme do klece k našim osmákům:-))

Ta pomazánka je z Kauflandu ne? Aspoň mám pocit, že tuhle značku tam mají. Jinak :yes::yes::-p:yes::yes:

Tématické fráze:
krkovička recepty, krkovička s omackou, krkovička s křenem, krkovicka za studena, krkovicka po studenu, vepřová krkovice s omáčkou, krkovice s křenem, recepty krkovice s křenem, krkovička na omáčku, plátek krkovičky zabalená v bránici, krkovička s s omáčkou, marinovaná krkovička po studenu, krkovice za studena recept, vepřova krkovička pečeně recepty, wasabi recepti, recepty vepřové plátky z krkovice, recepti krkovicky, pečená krkovička (na studeno), pečená krkovička na studeno, recepti s paprikami

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, šunka sušená, šalvěj, omáčka papriková, křen, zázvor mletý, koření grilovací, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu