Suroviny
Porce: asi 25 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 586 kJ / 3 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,83 g |
Tuky | 195,77 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,71 g |
Sacharidy | 384,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Moje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 20 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 20 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 5 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 7 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 7 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 12 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečivo z tatarky,
co se zbytkem tatarky,
tatarkové brambory,
koláčky recept,
kolacky s masovou naplni,
tatarkové brambory v troubě,
slané palačinky s porkovou náplní,
testo s tatarkou,
tatarkove kulicky,
tatarkové těsto,
co se zbytky náplní,
těsto z tatarky,
recept filé s potřenou majonezou,
barevne koláčky s náplní,
koláčky z tatarské omáčky,
koláčky s náplní,
slané kynuté těsto z tatarky,
jak spotřebovat tatarku,
náplně na koláčky,
slané pečivo s náplní
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tatarská omáčka,
sůl,
cukr,
droždí,
voda,
pórek,
slanina anglická,
olej,
vejce,
sýr nastrouhaný
Komentáře (22)
Místo pórku bude v koláčcích cibule, posypeme je parmazánem, protože ostatní sýry došly, ale na druhou stranu - pro mě by vaření bez částečné improvizace stejně nemělo to pravé kouzlo. Takže: dexempo, multo, koláčex!!!