Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 554 kJ / 3 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,75 g |
Tuky | 167,15 g |
Vláknina | 157,65 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 9,40 g |
Sacharidy | 156,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Moje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 5 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 6 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 15 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
humlovatereza před 33 minutami
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
richkal před 1 hodinou
Čokoládové muffiny
Jedlik před 1 hodinou
Litý koláč z černých jeřabin
Audreya před 1 hodinou
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
AndreaMachacova před 1 hodinou
Krůtí guláš
Lastovia před 2 hodinami
Kvasnicová polévka s vajíčkem
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí paličky s cizrnou,
kuřecí maso se zelenými fazolkami,
kuřecí maso s fazolkami,
recepty se zelenymi fazolkami,
kuřecí prsa s fazolkami,
kuřecí maso s zelenými fazolkami,
recept se zelenýma fazolkama,
rizoto s cizrnou,
nadýmá cizrna,
kuřecí maso se zelenýma fazolkama,
nadýmá celer?,
recept se zelenými fazolkami,
kureci prsa se zelenymi fazolkami,
fazolove lusky s cizrnou,
kureci maso s cizrnou,
způsobuje kuřecí maso nadýmání,
cizrna nadýmání,
víno nadýmá?,
červené víno nadýmá,
celer nadyma
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
cizrna,
slanina,
pasírované rajčata,
fazolky zelené,
cibule šalotka,
cibulka lahůdková,
celer,
bobkový list,
víno bílé suché,
rozmarýn,
paprika čerstvá červená,
sůl,
cukr
Komentáře (27)
Jinak myslím, ať si každý vyzkouší svůj způsob ne?
Nedělalo mi to potíže nikdy, až po 25 roce života