Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 341 kJ / 2 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,27 g |
Tuky | 112,31 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: V papiňáku osmažíme slaninu, k ní přidáme sádlo a na to dáme osmažit cibulku pokrájenou nadrobno.
Krok 2: Pak přidáme maso nakrájené na větší kostky, necháme je osmažit až se maso zatáhne, dáme mletou papriku, pak přidáme ostatní koření, víno, papriky na proužky, česnek, rajčatové pyré, osolíme, zalijeme vodou, papiňák zavřeme a maso necháme dusit. Pokud je maso koňské, tak dusíme o něco déle, než hovězí.
Krok 3: Papiňák otevřeme, a ragů dochutíme, dosolíme a můžeme ho zahustit, buď chlebem, nebo solamylem, který rozpustíme ve vodě a ještě povaříme.
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
Moje poznámka
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMO7
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 10 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 15 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 16 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 3 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 3 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 4 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 5 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 7 hodinami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 7 hodinami
Domácí quiche
TotalMudla před 8 hodinami
Máslová krupková polévka
poirotka před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ragů,
koňské maso recepty,
hovězí krk v papiňáku,
konský guláš,
ragú z hovězího krku,
koňské zadní, recepty,
naložila koňský guláš,
jedla jsem koňský salám,
konský guláš v papináku,
hovězí v papiňáku,
koňské maso na víně,
hovězí na víně v papinaku,
papiňák recepty,
recepty z papiňáku,
vino v papinaku,
konske zadni,
hovězí ragů recept,
hovezi zadni v papinaku,
buřtguláš z koňskeho salámu,
ragu z koňského masa
Suroviny:
kýta koňská,
slanina,
cibule,
česnek,
paprika,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
víno červené,
paprika sušená sladká,
pyré rajčatové,
sádlo,
sůl,
chléb,
voda
Komentáře (23)