Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 0,51 g |
| Vláknina | 1,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 5,85 g |
| Sacharidy | 35,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Moje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 48 minutami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 58 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 1 hodinou
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 1 hodinou
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 3 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 4 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 4 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 5 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 5 hodinami
Tématické fráze:
švestky naložené v rumu,
maso s čerstvými švestkami,
tuzemák s fotkou,
maso na rumu,
maso v rumu,
vepřové maso s čerstvými švestkami,
maso naložené v rumu,
krkovice na sladkosti,
veprove s cerstvymi svestkami,
maso a rum,
marinada z rumu,
rum 1974,
rum na maso,
krkovicka nalozena v rumu,
proč přidávat rum k pečení masa,
uzené maso naložené v rumu,
recepty maso se švestkami,
maso s čerstvimi švestkami,
pečené švestky naložené v rumu,
švestky naložené v rumu recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
rum,
omáčka sojová,
med,
balsamico,
pasta papriková,
švestky,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (22)
a že jsem tak smělá
Mně se líbí, jak systematicky spotřebováváš aktuální sezónní suroviny, pokud jsem si stihla všimnout. To je prostě skvělé..
Tou paprikovou pastou myslíš Harissu?