Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,85 g |
Sacharidy | 35,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Moje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu
Popelka888 před 5 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 53 minutami
Ztracená vejce
mk.n@centrum.cz před 59 minutami
Kynutý makový závin
Lenka1980 před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 2 hodinami
Bábovka s rybízem
Kateka před 3 hodinami
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 12 hodinami
Kure pecene
raelggg před 14 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 14 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
švestky naložené v rumu,
maso s čerstvými švestkami,
tuzemák s fotkou,
maso na rumu,
maso v rumu,
vepřové maso s čerstvými švestkami,
maso naložené v rumu,
krkovice na sladkosti,
veprove s cerstvymi svestkami,
maso a rum,
marinada z rumu,
rum 1974,
rum na maso,
krkovicka nalozena v rumu,
proč přidávat rum k pečení masa,
uzené maso naložené v rumu,
recepty maso se švestkami,
maso s čerstvimi švestkami,
pečené švestky naložené v rumu,
švestky naložené v rumu recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
rum,
omáčka sojová,
med,
balsamico,
pasta papriková,
švestky,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (22)
a že jsem tak smělá
Mně se líbí, jak systematicky spotřebováváš aktuální sezónní suroviny, pokud jsem si stihla všimnout. To je prostě skvělé..
Tou paprikovou pastou myslíš Harissu?