Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 806 kJ / 1 866 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 144,29 g | 
| Tuky | 134,50 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 356 mg | 
| Sodík | 2,75 g | 
| Sůl | 6,83 g | 
| Sacharidy | 17,70 g | 
Postup přípravy
Podaváme s haluškami a zdobíme na kostičky nakrájenou paprikou a zbytkem bryndzy.
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmJw
Moje poznámka
					
				
Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmJw
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bratislavský guláš, 
						
						
							hovězí guláš slovensky, 
						
						
							slovenské recepty, 
						
						
							bratislavske lokše, 
						
						
							slovenský hovězí guláš, 
						
						
							recept na bratislavsky guláš, 
						
						
							slovenský vepřový guláš, 
						
						
							sovensky gulas, 
						
						
							soversky gulas, 
						
						
							slovenský guláš s paprikou, 
						
						
							postup recept ze slovenska, 
						
						
							gulaš hovězi slovenský, 
						
						
							hovězí guláš technologický postup, 
						
						
							sllovensky gulas, 
						
						
							kdy se vydusí voda, 
						
						
							samuraj z divočáka, 
						
						
							divocak gulas samuraj, 
						
						
							svovenski gulaš, 
						
						
							tmavej gulas, 
						
						
							slovenský likér
						
					
						Suroviny:
						
							olej, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							cibule, 
						
						
							maso hovězí, 
						
						
							vývar hovězí, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							voda, 
						
						
							brynza, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
Komentáře (10)
Vajíčka 3 ks 250 g Sýr Mascarpone 400 g Smetana ke šlehání Cukr Hořká čokoláda Kokosová moučka Trocha rozpustné kávy (uvařené) 5 cl Pomerančový likér Podlouhlé piškoty