Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 154 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,34 g |
Tuky | 38,92 g |
Vláknina | 13,85 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 79,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irská bramborová kapusta (Colcannon)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMgJ
Moje poznámka
Irská bramborová kapusta (Colcannon)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMgJ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 15 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 19 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 47 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
pokrmy z kapusty,
recepty z kapusty,
colcanon,
irské narodní jídlo,
kapusta s bramborem,
pokrm z kapusty,
kapusta recept,
irská bramborová kaše,
kapusta,
irský národní pokrm,
bramborová kaše s kapustou,
irske pokrmy,
irska tradicni jidla recepty,
irská jídla,
irské jídlo recepty,
irsky colcanom,
kapusta - recepty,
nejlepsi pokrmy z kapusty,
pokrmy z bramborové kaše
Suroviny:
brambory,
kapusta,
mrkev,
cibulka jarní,
mléko,
šlehačka,
máslo,
sůl,
pepř citronový,
pažitka
Komentáře (32)
Temi, tyto jsou normálně vařené bez slupky (na šťouchané, nebo kaši jsou lepší bez slupky...).
Ve většině receptů na Colcannon na netu je bramb.kaše, ale mě se to vzhledově moc nelíbilo a myslím, že tam ty chutě tak nevyniknou, tak jsem jen pošťouchala..
Porovnávala jsem recepty na netu a ve většině případů se z brambor má ušlehat kaše a vše s tekutými surovinami řádně promíchat. To se mi ale nelíbilo, tak jsem to upravila podle sebe (aby to trochu křupalo
Stejně si každý přízpůsobí podle sebe.
varilamysickakasicku: citronový, teď i pomerančový pepř je v dnešní době běžně k dostání v každém krámku s kořením. Jen to možná nevíš, tak si toho ani nevšimneš. Zkus prosondovat
Díky všem za milé komentíky, jsem ráda, že se recept líbí
Já včera vařila na dnešek, ale pořádně si to vychutnám až kolem 14.00, to se dostanu teprve k obědu.
Jsi mě předběhla
Díky
zejména to druhé foto je přímo(s prominutím) k sežrání