Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 875 kJ / 1 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,46 g |
| Tuky | 83,92 g |
| Vláknina | 12,13 g |
| Cholesterol | 163 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,72 g |
| Sacharidy | 58,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí panenka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMyp
Moje poznámka
Srnčí panenka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMyp
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
panenka z divočáka,
panenka z divočáka recept,
panenka na víně,
srnka na víně,
srnčí medailonky na víně,
recepty z divočáka panenka,
panenka ze srnky,
srnci na vine,
divočina na víně,
divočák panenka,
jelení panenka recept,
recept panenka z divočáka,
srnci na divoko,
panenka z divočiny,
jelení panenka,
panenka ze srnčího,
pečena srnčí panenka,
srnčí recepty,
srnčí steak na víně,
panenka ze srnčího masa recept
Suroviny:
panenka srnčí,
špek,
cibule,
máslo,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
koření nové koření,
bobkový list,
cukr,
šťáva citronová,
víno červené,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (23)
recept vypadá velmi zajímavě jen bych ho trochu upravil...nedával bych tam žádný kečup ,ale tomatové pyré ,přidal bych pár snítek čerstvého tymiánu a citronovou šťávu opravdu z čerstvých citronů,do každé zvěřiny co dělám ,přidávám hrst čerstvých nebo minimálně mražených brusinek a zeleninu bych nepasíroval ,ale rozmixoval,koření bych dal do sítka a nechal ho jen vyvařit a pře mixováním vyjmul.Nic nepodlévám vodou ,ale vývarem,kosti ze zvěřiny si schovávám a při vaření je používám,věřte ,že výsledek je famózní .... brzo přidám své recepty i s fotodokumentací...
Dobrou chuť ....
To na obrázku ani náhodou
tu zvěřinu upřímně závidím
já bych si to dala s bramborovým knedlíčkem.. vídím to tak na dva až tři..
Pajaja:
vám zavidím divočinu toto byla naše poslední