Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 996 kJ / 2 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,43 g |
Tuky | 187,84 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 419 mg |
Sodík | 10,46 g |
Sůl | 25,80 g |
Sacharidy | 60,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ17
Moje poznámka
Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ17
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno 2. 6. 2025 06:15
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvovo-česneková polévka
tara23 před 21 minutami
Mleté maso s kapustou a rýží
monyss před 45 minutami
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 6 hodinami
Koprová omáčka
LucieKrou před 15 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 16 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 16 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 17 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 18 hodinami
Tématické fráze:
alsaské speciality,
alsasky hrnec,
alsaské kotlety,
alsasské zelí,
alsazske zeli,
alsaské zelí v pomalém hrnci,
chocrout,
francouzske jidlo šukrut,
choucroutte,
suk rut,
alsazke kysané zelí,
alsaské speciality.,
šukrut v pomalém hrnci,
alsaské recepty,
recept na alsaskou pánev,
schukrut,
alsaská kotleta,
alsaské,
šukrut koleno,
alsaský šugrut
Suroviny:
zelí kysané,
maso vepřové,
krkovice uzená,
klobása pikantní,
párky,
slanina,
cibule,
víno bílé,
pálenka třešňová,
jalovec,
bobkový list,
tymián,
sůl,
pepř,
sádlo husí
Komentáře (27)
Jablíčko v některém receptu je, v některém není. Já bych ho tam, kdybych nezapomněla, dala, ale protože jsem ho nedala, tak jsem ho ani nenapsala ani do receptu
Jablko sa nedáva do tejto špeciality z Alsaska?
Irrenko, myslím, že si pochutnáte
Prezrela som fľaše - slivovica, vodka a broskyňový likér, víno veltlín a nejaké červené z Moravy...kapustu, údené aj klobásy a pliecko v mrazničke mám...každopádne ukladám, lebo suroviny v recepte sú veľmi lákavé. Po náročnom víkende sa budem snažiť zrealizovať.
no jo
no nevím..ale bod ti za tu smršť chutí, vůní a barev dám hnedka fčííl