Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 772 kJ / 2 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,73 g |
| Tuky | 130,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 768 mg |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Moje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 46 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 25 minutami
Tvarohové lívance
boomgo před 45 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 15 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 16 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa na víně,
kuřeci maso na víně,
kuřecí prsíčka na víně,
kuřecí prsa na žampionech,
kuřecí na žampionech,
žampion krémový,
kuřecí se žampiony,
žampiony na másle,
kure na zampionech,
kuřecí prsíčka,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí prsa se žampiony,
žampiony na víně,
kuřecí prsa žampiony,
kuřecí žampiony recept,
kuřecí prsíčka na žampion,
na bílém víně,
kuřecí prsíčka žampiony,
kuře na víně a žampionech,
krutí prsíčka na žampionech
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
cibule,
víno bílé suché,
máslo,
pepř drcený,
sůl
Komentáře (44)
Jejich máslová omáčka je stálicí mé kuchyně, k rybě nic lepšího neznám
Často se tu papouškuje, že "recept není dogma"
Chutě jsou zajisté různé, proč ale jemnou chuť tohoto jídla "vylepšovat" česnekem a sojovou omáčkou, he?
***
Vím, je to poněkud OT, leč při čtení "Cibuli nakrájíme na velmi drobno a vhodíme do přepuštěného másla, orestujeme do sklovata." se mi vybavil postup na báječnou máslovou omáčku
https://www.toprecepty.cz/recept/38100-stika-na-ma...
Udelala sem je dnes a recept trosku poupravila (vsichni se oblizovali!!)
Misto prsou sem dala stehna, orestovala je na panvi a pak je na pekacku zalila tou smesi orestovanych hub a cibule s vinem, a nechala zapect.
Mnamka
děkuju všem za hezké komentáře, mám radost, že se vám rcp líbí