Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 772 kJ / 2 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,73 g |
| Tuky | 130,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 768 mg |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Moje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 8 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 11 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 12 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 1 hodinou
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 1 hodinou
Banánový chlebíček II
Krize před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 1 hodinou
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 2 hodinami
Banánové vafle
Hajecna Katka před 4 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa na víně,
kuřeci maso na víně,
kuřecí prsíčka na víně,
kuřecí prsa na žampionech,
kuřecí na žampionech,
žampion krémový,
kuřecí se žampiony,
žampiony na másle,
kure na zampionech,
kuřecí prsíčka,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí prsa se žampiony,
žampiony na víně,
kuřecí prsa žampiony,
kuřecí žampiony recept,
kuřecí prsíčka na žampion,
na bílém víně,
kuřecí prsíčka žampiony,
kuře na víně a žampionech,
krutí prsíčka na žampionech
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
cibule,
víno bílé suché,
máslo,
pepř drcený,
sůl
Komentáře (44)
Jejich máslová omáčka je stálicí mé kuchyně, k rybě nic lepšího neznám
Často se tu papouškuje, že "recept není dogma"
Chutě jsou zajisté různé, proč ale jemnou chuť tohoto jídla "vylepšovat" česnekem a sojovou omáčkou, he?
***
Vím, je to poněkud OT, leč při čtení "Cibuli nakrájíme na velmi drobno a vhodíme do přepuštěného másla, orestujeme do sklovata." se mi vybavil postup na báječnou máslovou omáčku
https://www.toprecepty.cz/recept/38100-stika-na-ma...
Udelala sem je dnes a recept trosku poupravila (vsichni se oblizovali!!)
Misto prsou sem dala stehna, orestovala je na panvi a pak je na pekacku zalila tou smesi orestovanych hub a cibule s vinem, a nechala zapect.
Mnamka
děkuju všem za hezké komentáře, mám radost, že se vám rcp líbí