Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 201 kJ / 2 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,44 g |
| Tuky | 51,84 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 386,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O3Y
Moje poznámka
Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O3Y
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 32 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
muffiny bez vajec,
muffiny bez mléka,
muffiny bez lepku,
zdravé muffiny bez lepku,
jablkové mufiny,
muffiny bez vajec a mléka,
mufiny bez vajec,
recept na muffiny bez mléka,
mufiny bez mléka,
mufiny bez lepku,
muffiny z jablek,
recept na muffiny bez vajec,
muffiny bez vejce,
muffiny bez lepku a mléka,
recepty bez lepku a mléka,
muffiny bez mléka a vajec,
recept na muffiny s jablky,
muffiny bez lepku, vajec,
muffiny bez vajec mouky a mleka,
zdrave jablkové muffiny
Suroviny:
jablko,
šťáva citronová,
cukr,
mouka bezlepková,
xanthan,
skořice,
prášek do pečiva,
olej,
voda
Komentáře (6)
Je to látka přírodního původu, polysacharid získáváný fermentací glukózy nebo sacharózy. V potravinářství se používá jako zahušťovadlo zejména v mléčných výrobcích (E415).