Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 392 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,88 g |
Tuky | 53,57 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 72,30 g |
Postup přípravy
Pak nakrájíme na řezy, podávala jsem teplé.
Zveřejněno 21. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin z listového těsta s červenou řepou - příloha k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGGl
Moje poznámka
Závin z listového těsta s červenou řepou - příloha k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGGl
Nejnovější recepty
Smaženice z lišek
Přidáno před 4 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 8 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne II.
Pajajka před 1 minutou
Polévková směs
Dycky před 24 minutami
Kynuté sýrové šneky
Michaela71 před 1 hodinou
Makový závin
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Danulka52 před 2 hodinami
Hraběnčiny řezy se švestkami
Danulka52 před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Klar98 před 4 hodinami
Dýňová polévka
Pleslova před 4 hodinami
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 5 hodinami
Tématické fráze:
karpačo s červené řepy,
štrůdl s červenou řepou,
jak šmakuje moravskoslezsko recepty,
štrúdl z červené řepy,
jak dlouho se peče závin,
příloha k pečeným žebrům,
jak šmakuje moravskoslezsko,
délka vaření červené řepy,
slaný štrůdl s červenou řepou,
karpačo z pečené červené řepy,
štrudl červená řepa,
závin z řepy,
příloha k pečeně u kureti,
štrůdl s řepou,
jak dlouho pect závin,
jak dlouho se peče listové těsto,
červená řepa k masu,
jak šmakuje moravskoslezsko kniha,
slany strudl s repou,
délka pečení zavinu
Suroviny:
těsto listové,
řepa červená,
cibule,
jablko,
olej,
cukr krupice,
sůl,
kmín drcený,
pepř,
ocet,
vejce
Komentáře (7)
Dávám bodík