Suroviny
Porce: 5 větších špiček asi po 120-130 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 940 kJ / 1 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,00 g |
| Tuky | 6,65 g |
| Vláknina | 25,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,81 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 285,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
Moje poznámka
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 4 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 1 hodinou
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 40 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 2 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 3 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 16 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Tématické fráze:
sladěnka ječmenná,
co je to sladěnka,
recept na zitno psenicny chleb,
zitno psenicne rohliky,
žitno pšeničný chléb recept,
žitno-pšeničný pečený v troubě,
pečivo z pšeničné celozrnné mouky recept,
zitno psenicne housky,
žitno pšeničné dalamánky,
zitno-psenicne na housky,
žitno pšeničné bulky,
pecivo-špičky,
špaldovo žitné housky obrázky,
psenicno zitne rohliky,
peceni s zitno celozrnne mouky,
zitno-spaldove rohliky,
jak si doma upéct rohlíčky z pseničné celozrnné mouky,
pšeničná sladěnka,
zitno psenicne pecivo,
chlebové špičky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
kmín drcený,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (62)
Přidala jsem foto
Jo...a zadělávala mi pekárna a v pohodě
Moc dobré
suroviny.gastronews.cz/spaldova_mouka
Ale jinak je to samozřejmě modní hit - trend.
A našemu "Pendolínu" ještě jednou děkuju za vyzkoušení a nádherné fotky!
máte to nádherné, holky jedny šikovné
Diky za vyzkouseni, pochvalu i fotky!
a moc děkuji
Bud ji po troskach pridavej do chlebiku nebo si zajdi na Damu. Zminovala ses nekde, ze tam obcas chodis...nebo se pletu?
a co s tou špaldovou.. neměla bys v rukávě nějaký tip na její zužitkování
Chlebova je tady pouzita zitna, spaldovka je psenicna mouka. Takze bych nemenila, ani za tu hladkou, ktera prevazne zitne testo trochu odlehcuje.
cardanka: ano, Jani, to je onco