Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třetihory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9w9
Moje poznámka
Třetihory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9w9
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 25 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 36 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
proč je špenát hořký,
špenát zhořkl,
zhořklý špenát,
proč špenát zhořkne,
hořký špenát,
proč zhořkne špenát,
spenat zhorkne,
proč je hořký špenát,
proč me zhořkl špenát,
jak dlouho dusit spenat,
co kdyz spenat zhorkne,
jak na zhorkly špenátu,
když smetana zhořkne,
hořký špenát co s tim,
proč zhořkne salát,
proč mi zhořkl špenát,
zhořkl špenát,
zhořkne špenát,
proč mi zhořkl česnek,
spenat zhořklý
Suroviny:
špenát,
brambory,
cibule,
česnek,
prsa kuřecí,
sůl,
pepř,
smetana ke šlehání,
paprika,
rajče,
mléko,
máslo,
koření kari,
koření gyros,
olej olivový,
koření grilovací,
omáčka sojová,
ořech muškátový
Komentáře (9)
A nerozumím tomu, proč ne cibulku do špenátu, špenát se přece odjakživa dusil na cibulové jíšce a byl dobrý. Nesmí se dusit dlouho. Takhle upravený špenát je také dobrý