Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 227 kJ / 54 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,24 g | 
| Tuky | 0,43 g | 
| Vláknina | 7,33 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 115 mg | 
| Sůl | 0,25 g | 
| Sacharidy | 7,25 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Steaky z jeleního masa malinko osolíme, opepříme, posypeme z obou stran kořením čili-šípek a obalíme v hladké mouce.
	Krok 2: Zeleninu nakrájíme na kostičky, posypeme kořením divočina a dáme do pekáčku orestovat na lžíci másla spolu s novým kořením a bobkovými listy. Steaky zprudka opečeme na oleji z obou stran a přidáme je na zeleninu.
	Krok 3: Zalijeme vývarem, nebo vodou s masoxem-(cca 1 a 1/2 dcl) a pečeme v troubě zhruba 35 min.
	Krok 4: Můžeme, pokud chceme zeleninu propasírovat a zahustit smetanou, nebo ji necháme vcelku a podáváme se steaky podlité šťávou z výpeku.
Zveřejněno 31. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Mletý jelení steak se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OL5
Moje poznámka
					
				
Mletý jelení steak se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8OL5
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 19 sekundami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jelení jazyk houba recept, 
						
						
							mleté jelení maso, 
						
						
							jelení jazyk, 
						
						
							mletý biftek s jelením masem, 
						
						
							recepty z jelena, 
						
						
							houba jelení jazyk, 
						
						
							jelení řízek, 
						
						
							steak z divociny, 
						
						
							mletý hovězí steak příprava, 
						
						
							karbanatky s jeleniho masa, 
						
						
							mleté jelení maso recept, 
						
						
							priprava jelena, 
						
						
							jak připravit steak z jelena, 
						
						
							jeleni steak priprava, 
						
						
							recept na jeleni rizky, 
						
						
							zverinovy mlety biftek, 
						
						
							příprava jeleního masa steak, 
						
						
							jelení jazyk houba recept koreni, 
						
						
							recepty z jeleního jazyku, 
						
						
							recept na jelení jazyk
						
					
						Suroviny:
						
							mletý jelení steak, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření chilli šípek, 
						
						
							koření divočina, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							cibule, 
						
						
							celer, 
						
						
							petržel, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							olej, 
						
						
							masox, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							máslo
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (33)