Štěpánská hovězí pečeně
Štěpánská hovězí pečeně je tradiční vánoční pokrm, podávaný na druhý svátek vánoční, kdy má svátek Štěpán. Hovězí maso je špikované slaninou a plněné vejcem natvrdo, pak dušené na cibuli. Jako příloha se nejčastěji nabízí knedlík.
Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 884 kJ / 2 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,34 g |
| Tuky | 141,53 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 969 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,62 g |
| Sacharidy | 70,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štěpánská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzW
Moje poznámka
Štěpánská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzW
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 55 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 10 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 36 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
štěpánská vepřová pečeně,
hovězí pečeně recepty,
štěpánská omáčka,
štěpánská vepřová pečeně recept,
hovězí pečeně recept,
recept na štěpánskou pečeni,
štěpánská s rýží,
hovezi stepanska omacka,
štěpánská roštěná,
štěpánská omáčka recept,
recept na štěpánskou,
bratislavská hovězí pečeně,
recept na hovězí pečeni,
vepřová pečeně štěpánská,
recepty z hoveziho masa stepanska,
recepty hovězí pečeně,
pečené hovězí,
vepřová štěpánská pečeně,
recept na stepanskou hovezi peceni
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina uzená,
hořčice,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (42)
Robila som smotanovu omacku ale Dobremu Manzelovi sa ta kombinacia nepozdavala, tak sa vratim k UHO.
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=5445
Dávám bodík