Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 247 kJ / 1 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,00 g |
| Tuky | 104,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 540 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na dvou polévkových lžících vepř. sádla zpěníme do zlatova (spíše více) cibuli a jeden stróžek česneku. Až je to akorát, tak přidáme nahrubo nakrájené maso (vepř. krkovičku). Necháme maso zatáhnout.
Krok 2: Přidáme všechno koření. S chilli kořením raději opatrně! Podlijeme pivem (nebo vodou). Necháme asi hodinu dusit. Pokud chcete tzv. hospodský guláš, tak maso necháme na chviličku "připálit". Ale opravdu na pár sekund!
Krok 3: Poté přidáme rajský protlak a zase chviličku dusíme. V průběhu samozřejmě podléváme pivem či vařící vodou z konvice. Na posledních 20 minut tam vrazíme plechovku červených fazolí a necháme opět chviličku podusit.
Zveřejněno 14. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš po brněnsku - Argus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypjE
Moje poznámka
Guláš po brněnsku - Argus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypjE
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 1 hodinou
Jemné marokánky
Přidáno před 3 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 4 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 10 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 10 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 28 minutami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 53 minutami
Bezpracný perník
Fitulka před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 1 hodinou
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 2 hodinami
Bůčkový nářez
Stanas před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 3 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 4 hodinami
Tématické fráze:
pivo argus výrobce,
pivo argus,
argus pivo,
výrobce piva argus,
pivo argus 14,
mail argus-po.sk loc:cz,
guláš po brněnsku,
argus pivo recepty,
hospodsky čili gulas,
gulas s rumem,
arguspivovyrobce,
zabijačkový guláš recept s rumem,
pivo argus-výrobce,
[email protected] loc:cz,
argus maso,
brněnský guláš,
brněnský guláš recept,
hospodsky gulas s pivem,
česnek argus,
argus cervena plechovka
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
fazole červené ve slaném nálevu,
sádlo,
sůl,
majoránka,
bobkový list,
koření gulášové,
paprika sušená sladká,
chilli,
koření nové koření,
tymián,
protlak rajčatový,
pivo světlé,
pepř
Komentáře (11)