Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa
Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 635 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,56 g |
Tuky | 77,50 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 876 mg |
Sodík | 895 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 10,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMMg
Moje poznámka
Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMMg
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 12 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 1 hodinou
Fazolkový salát
Vlasta159 před 6 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 13 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 14 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 16 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 17 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 18 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 18 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 19 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 19 hodinami
Tématické fráze:
tatarák recept,
tatarák,
příprava tataráku,
recept na tatarák,
tatarák pohlreich,
tatarák recept pohlreich,
recept tatarak,
tatarák z mleteho masa,
příprava tataráku recept,
příprava tatarského bifteku,
tatarak z prave svickove recept,
recepty tatarák,
jak udelat tatarak,
jak se dělá tatarák,
tatarak priprava,
tatarský,
tatrský biftek,
jak připravit tatarák,
recepty na tatarak,
biftek recept
Suroviny:
svíčková hovězí,
olej,
žloutek,
cibule bílá,
hořčice,
kečup sladký,
pepř bílý,
sůl,
topinka,
olej,
topinka
Komentáře (94)
Dobrý odkaz
Se vším tam lze souhlasit, až na použití slivovice
Píše: "...koňak nebo whisky už má docela výrazný vliv na chuť bifteku."
No, pokud necítí slivovici, tak už má patrně ze slivovice propálený "kotel"
Když tam máte pravou svíčkovou, dejte jenom pepř, sůl a cibulku viz
http://www.zabijacky.cz/news/tatarsky-biftek-origi... . Takhle je škoda tu chuť masa něčím přebíjet, to už to může být namleté cokoli ...
Evina:Evino, Tvoje zdůvodnění kandiduje na fór týdne
Aspoň sa pobaví viac ľudí. (Nad tou tatarkou.
KROKODÝL: