Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 283 kJ / 307 kcal
Bílkoviny3,45 g
Tuky22,60 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Možno pripraviť aj so smotanou, ja robím so zápražkou, niekedy použijem zátrepku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

tejaja

9. 11. 2009 18:59

kokronilla, môžeš podávať s chlebom aj s varenými zemiakmi. Knedlíky nie sú k tomuto prívarku to pravé orechové;-)

kokronilla

9. 11. 2009 17:05

Omlouvám se, teď vidím, že to v receptu je, s chlebíkem. Už mám "voči z Kašparovy krávy".:-D

kokronilla

9. 11. 2009 17:02

Mám dotaz:S čím se to jí? Já jednou dostala na návštěvě něco podobného s knedlíkem, zní to asi divně, ale bylo to dobré.

smukoo

4. 8. 2009 11:48

:-* prudko jediteľné :yes::-p

mariaj

16. 7. 2009 09:26

no ja som fakt teľa :-8 som to mlieko dala narz s múkou :-8 ... no ale šak sa učím.... aspoň viem prečo sa mi to kazilo..

tejaja

16. 7. 2009 09:20

Maruška, pre zápražku platí : teplé a studené. Keď je opražená múka horúca, čo určite je, tak zalievať studeným mliekom a miešať, miešať. Omáčka bude hladučká a bez žmolkov.:yes:

mariaj

15. 7. 2009 12:40

moc dobrý a rýchly recept dávam bod, len zápražka ma potrápila 2x sa mi "zgrcla" ale nakoniec to vyšlo:-)

Lusinda

21. 9. 2008 14:07

Čočka mé maminky vypadá spíše jako prívarok bez mléka,já ji moc nedělám-bohužel, bo bych ji jedla sama.

tejaja

21. 9. 2008 09:05

Janka, naše prívarky majú mať príjemnú sladkokyslú chuť, ich tajomstvo spočíva práve v tom pomere cukru a octu, aby to nebolo sladké, ani kyslé:-D Ale aj na Slovensku, hlavne západnom, sa dáva len ocot.

JanaDorazinova

20. 9. 2008 18:00

Holky,já to taky dělám řidší,ale mlíko tam nedávám,ani cukr,jen ocet.No,každý dle svého gusta,co?:-)

maris

20. 9. 2008 17:16

Někdo dělá čočku řidší, my máme raději hutnější.

maris

20. 9. 2008 17:10

:-))Byla jsi rychlejší. Trošku rozdíl v tom je. Do čočky na kyselo se nedává mléko a ani cukr,/ i když nevylučuji, že to tak někdo dělá/. Jinak to ale je hóódně podobné;-)

tejaja

20. 9. 2008 17:05

V tom našom prívarku je asi viac omáčky ako v čočce na kyselo, však ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čočkový přívarek prívarok čočková omáčka sosovica recept čočka nahusto šošovica recepty šošovicový prívarok čočka na kyselo videorecept sosovica na husto šošovicový přívarek čočková máčka cuketovy privarok šošovica na kyselo hrach na kyselo privarek hrach na husto hrách na husto recept recept sosovica recept na čočkový přívarek sosovica privarok

Suroviny: čočka, bobkový list, pepř, sůl, olej, mouka hladká, mléko, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Čočkový prívarok

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68KQ