Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 138 kJ / 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,55 g |
Tuky | 39,19 g |
Vláknina | 27,77 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qj80
Moje poznámka
Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qj80
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 4 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 1 hodinou
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 4 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 12 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 13 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 13 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 14 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 14 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit papričky,
zavařování hlívy,
zavařování hlívy ústřičné,
jak zavařit chilli papričky,
řapíkatý celer recepty,
jak zavarit celer,
polévka z hlívy ústřičné a zelené papriky,
polévka z hlívy,
jak zavařit hlivu,
nakládání hlívy ústřičné,
jak zavarit chili papricky,
jak varit rapikaty celer,
zaváření řapíkatého celeru,
hlíva ústřičná zavařování,
hlíva ústřičná polévka s červenou paprikou,
zavařování hlívy ústřičné,
recepty z hlívy ústřičná zavařovaní,
řapíkatý celer polévka s červenou s paprikou,
recept polévka z hlívy ústřičné,
polévky recepty
Suroviny:
hlíva ústřičná,
sádlo,
vývar,
mouka hladká,
chilli paprika čerstvá,
rajče cherry,
kmín drcený,
česnek,
majoránka čerstvá,
koření paprika gulášová,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
celer řapíkatý,
petrželka,
sůl
Komentáře (13)