Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 138 kJ / 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,55 g |
Tuky | 39,19 g |
Vláknina | 27,77 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qj80
Moje poznámka
Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qj80
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 14 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 59 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit papričky,
zavařování hlívy,
zavařování hlívy ústřičné,
jak zavařit chilli papričky,
řapíkatý celer recepty,
jak zavarit celer,
polévka z hlívy ústřičné a zelené papriky,
polévka z hlívy,
jak zavařit hlivu,
nakládání hlívy ústřičné,
jak zavarit chili papricky,
jak varit rapikaty celer,
zaváření řapíkatého celeru,
hlíva ústřičná zavařování,
hlíva ústřičná polévka s červenou paprikou,
zavařování hlívy ústřičné,
recepty z hlívy ústřičná zavařovaní,
řapíkatý celer polévka s červenou s paprikou,
recept polévka z hlívy ústřičné,
polévky recepty
Suroviny:
hlíva ústřičná,
sádlo,
vývar,
mouka hladká,
chilli paprika čerstvá,
rajče cherry,
kmín drcený,
česnek,
majoránka čerstvá,
koření paprika gulášová,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
celer řapíkatý,
petrželka,
sůl
Komentáře (13)