Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 767 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,03 g |
Tuky | 19,61 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 780 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 63,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s kapustou a barevnou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8mr
Moje poznámka
Vepřová játra s kapustou a barevnou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8mr
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 11 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 23 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 25 minutami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 43 minutami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 1 hodinou
Šunkofleky II
Honza62 před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 1 hodinou
Holandský řízek
Kristina1 před 1 hodinou
Srdíčka na smetaně
brtna před 5 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 5 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 6 hodinami
Tématické fráze:
jatra na cibuli se zeleninou,
veprove jatra recepty,
vepřová játra,
kuřecí játra kapusta,
kuřecí játra,kapusta,
kuřecí játra s kapustou,
recepty z vepřových jater,
dietní vepřová játra,
vepřová játra na cibulce a zeleninou,
recept na dietní úpravu vepřových jater,
recept na jatra s kapustpu,
veprova jatra na jarni cibulce,
zapecená játra s kapustou,
játra na cibulce s kapustou,
jatra na platky se zeleninou,
jatra skapustou,
zeleninové recepty s kapustou,
recept na vepřová játra na cibulce se zeleninou,
játra na červené paprice,
sypka jatra
Suroviny:
slanina anglická,
játra vepřová,
cibule,
rajče cherry,
kapusta,
celer řapíkatý,
paprika čerstvá červená,
pasta papriková,
paprika sušená sladká,
hořčice,
sůl,
pepř,
libeček,
nať z jarních cibulek,
mouka hladká,
olej,
kost
Komentáře (8)