 
		
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 342 kJ / 3 189 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 230,05 g | 
| Tuky | 163,25 g | 
| Vláknina | 50,92 g | 
| Cholesterol | 720 mg | 
| Sodík | 7,09 g | 
| Sůl | 17,20 g | 
| Sacharidy | 172,54 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky (~4cm), dáme do misky a promísíme se škrobem - maso pak nepustí šťávu a bude krásně křehké, jinak je jak smrkové špalíky! :-).
	Krok 2: Špek nakrájíme na drobné kousky a dáme na olej do širokého kastrolu s nepřilnnavou úpravou vysmažit.
	Krok 3: Vložíme maso, dáme hořák naplno a smažíme, dokud nezačnou kraje zlátnout, tj. ~ 10 minut.
	Krok 4: Poté odstavíme z hořáku a maso vyjmeme děravou lžící zpět do misky.
	Krok 5: Vrátíme kastrol na hořák, vložíme na tenko pokrájené cibule s kmínem a osmahnem trochu do hněda. Přidáme mletou papriku, mícháme, počítáme zvolna do pěti a ihned zalijeme šálkem vroucí vody - pozor pěkně to vypění!
	Krok 6: Vložíme zpět maso, podlijeme pivem, vložíme bujon, opepříme a zvolna dusíme.
	Krok 7: Každych 10 minut mícháme a podléváme aby maso bylo do 1/2 ponořené.
	Krok 8: Po vypotřebování piva podléváme vodou. Asi po 40 minutách přidáme pokrájené papriky a kocí rohy, dusíme do doby než vařečkou přepůlíme jeden z kousků masa.
	Krok 9: Potom přidáme mix rajčat a česneku, zalijeme záklechtkou s potřebným množstvím vody, povaříme 15 minut, přidáme rozemnutou majoránku, případně dosolíme a doostříme čili omáčkou. Necháme vypnuté zakryté 10 minut dojít (někdy taky ne).
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vepřový Hot Guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xqy8
Moje poznámka
					 
				
Vepřový Hot Guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xqy8
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 1 hodinou
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 1 hodinou
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 2 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 3 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 3 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 3 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 3 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 4 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 4 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 4 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřový guláš, 
						
						
							zahuštění guláše škrobem, 
						
						
							čím zahustit vepřový guláš, 
						
						
							vepřový guláš recept, 
						
						
							recepty z habaděje, 
						
						
							super guláš, 
						
						
							rajcatovo cesnekova smes, 
						
						
							konzervace kozích rohů, 
						
						
							super vepřový guláš, 
						
						
							vepřový guláš 100 porcí, 
						
						
							kozí gulaš, 
						
						
							guláš se škrobem, 
						
						
							kozí guláš recept, 
						
						
							vepřový guláš 20 porcí, 
						
						
							clm zahustit veprovy gulas, 
						
						
							vepřový guláš 40 porci, 
						
						
							jak zahustit vepřový guláš, 
						
						
							zahuštění vepřového guláše, 
						
						
							cim se da zahustit veprovy guláš, 
						
						
							vepřový guláš trochu jinak
						
					
						Suroviny:
						
							plecko, 
						
						
							slanina uzená, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							paprika kozí roh, 
						
						
							rajče, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pivo černé, 
						
						
							bujón zeleninový, 
						
						
							maggi, 
						
						
							solamyl, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej, 
						
						
							omáčka chilli
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
Komentáře (10)
Jak píše Anna, na to množství je to málo. A ještě - protože, jak všichni víme, je guláš druhý a třetí den nejlepší, tak mám zkušenost, že zahuštěný jen škrobem potom řídne
Jinak ten mich mash je super, už se těším jak to dám na pizzu.
Jani toho solamylu tam je jen 1 polévková lžíce.Na kilo masa to na zahuštění nestačí