Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 089 kJ / 2 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,70 g |
| Tuky | 57,24 g |
| Vláknina | 33,90 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 7,29 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 457,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagetky s poličanem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmKz
Moje poznámka
Bagetky s poličanem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmKz
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 minutou
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 44 minutami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 15 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
česnek,
domácí pekárna moulinex recepty,
domaci bagetky,
bagetky,
pekárna moulinex recepty,
bagetky z domaci pekarny,
pečené bagetky,
bagetky z pekárny,
chytej.cz,
sezamový chléb recept,
domácí bagetky recept,
recept na chleba z žitné mouky,
držtkova polevka,
čím potřít celozrnné bagetky,
bagetky recept,
recepty domaci pekarny moulinex,
recept na chleba ze žitné mouky,
pomazanka z policanu,
dort jelen,
bramboráky z cukiny
Suroviny:
pivo světlé,
ocet,
olej,
sůl,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná,
mouka celozrnná,
droždí sušené,
cukr,
poličan,
česnek,
semínka slunečnicová,
vejce,
semínka sezamová
Komentáře (56)
A Jenda má bodík i ode mě...
A navíc jsou strašně dobré
Ale už ji mám docela ráda...
Tak to dám do trouby (jestli to tedy vykyne - s tím sušeným droždím mám už jednu špatnou zkušenost...).
Chtěla jsem se zeptat - tady se už bagetky nenechávají ještě kynout na plechu? A proč ne?
A nakolik mám nastavit troubu, prosím?
A ještě jeden dotaz - mám u pekárny takové formičky na bagety, nemohla bych to upéct v ní? A na jakém programu, případně...
děkuju.
P.S. Bagetky máš mnohem hezčí než já.
Používám taky 10g balení droždí. Pekárny mívají různé objemy. Já mám výšku nádoby 13,5cm (výška však všechno neřeší) a upečený chléb má výšku 12cm. Jsou věci mezi nebem a zemí, které my neovlivníme. Může to být také druhem mouky, droždí... Přestože poměr ingrediencí doržuji, je chléb někdy vyšší
Jsem rád, že ti chléb chutnal