Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,52 g |
Tuky | 35,43 g |
Vláknina | 35,42 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 167,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce.
Krok 2: Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici do druhého dne.
Krok 3: Porce kapra obalíme v mouce a smažíme na oleji do zlatova. Každou stranu asi 5 minut.
Krok 4: Na kaši si očistíme brambory, mrkev a celer, nakrájíme na kostky, brambory na větší a celer s mrví na menší, dáme do hrnce, zalejeme vodou, osolíme a uvaříme do měka. Vodu slejeme, brambory, mrkev a celer rozmačkáme, přidáme horké mléko, máslo, utřený česnek a vše zamícháme.
Krok 5: Kapra podáváme s kaší.
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
Moje poznámka
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 6 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 13 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 1 hodinou
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 3 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 3 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 5 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 6 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 8 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 8 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 8 hodinami
Tématické fráze:
jana rybářová,
jana rybářová,
brambory s mrví,
smažíme kapříka k k obědu,
¨¨kapr s kaší,
dort podkova pro rybáře,
dort podkova pro muže,
marcipánový žralok na dort,
kapr na ostro,
rybářova bašta recept,
recept na stredni podkovu,
jana rybářová dorty,
rybarova,
celer s kaší recepty,
smazeny kapr podkovy
Suroviny:
kapr,
med,
olej olivový,
tymián,
chilli,
limetka,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
olej,
brambory,
mrkev,
celer,
česnek,
mléko,
máslo,
sůl
Komentáře (14)
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře
Colombo65:mě taky
Dnes mají snad všichni rybky k obědu