Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,56 g |
Tuky | 13,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
Moje poznámka
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 35 minutami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 36 minutami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 4 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 4 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 6 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 6 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 7 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra na červeném víně,
játra na zázvoru,
vepřová játra na zázvoru,
drubeží jatra na víně,
vepřová játra na víně,
játra na červeným víně,
pikantní játra na zázvoru,
vepřove jatra na vině,
vepřové játra na víně recept,
játra naložená ve víně,
vepřové játra na červeném víně,
vepřová játra jako říz,
srnčí játra,
jatra na cervenem vine recept,
silné červené víno,
kuře na zázvoru a červeném víně,
vepřová játra na zázvoru recepty,
játra na červeném víně,
játra naložená červeném víně,
celer na víně
Suroviny:
játra vepřová,
víno červené,
zázvor,
chilli paprika sušená,
celer,
omáčka sojová,
tymián,
petrželka,
cibulka jarní,
sůl,
pepř,
protlak rajčatový,
solamyl,
cibule,
klobása spišská,
vývar
Komentáře (6)