Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,95 g |
| Tuky | 1,10 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice na moštu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWgW
Moje poznámka
Krkovice na moštu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWgW
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 1 hodinou
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 22 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 31 minutami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 1 hodinou
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 1 hodinou
Rýžový nákyp
josef.ridic před 1 hodinou
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 4 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 5 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 6 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 7 hodinami
Tématické fráze:
krkovice na roštu,
maso v jablečném moštu,
dorty jarka most,
vepřová krkovice na moštu,
marináda z moštu,
krkovice na cideru,
marináda z jablečného moštu,
krkovice v jablečném moštu,
maso v moštu,
veprova krkovice cider,
krkovice recept,
pečená krkovička na moštu,
grilovaná krkovice marinovaná v jablečném moštu,
maso na moštu,
krkovice s jablky,
maso nalozene v jablecnem mostu,
marináda na krkovičku s moštem,
marináda na maso z moštu,
vepřové v moštu,
kotlety pecene v jablecnem mostu
Suroviny:
krkovice vepřová,
šunka schwarzwaldská,
hlíva ústřičná,
šalvěj,
mošt jablečný,
koření nahrin,
máslo,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)