Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomerančová křídla s rozmarýnem

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

nofrona

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 899 kJ /
1 888 kcal
Bílkoviny82,50 g
Tuky170,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 504 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Den předem si připravíme křídla. Nejprve je pořádně umyjeme, osolíme a opepříme. Krok 2: Smícháme, šťávu, olej a rozmarýn. Krok 3: Do misky si naskládáme křídla, přelejeme marinádou, uzavřeme a necháme v lednici. Krok 4: Křídla i s marinádou dáme do pekáčku, bez poklice a za častého přelévání výpekem pečeme do měkka. Krok 5: Podle potřeby doléváme pomerančovou šťávu, nebo vodu.

Zveřejněno 19. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBjR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBjR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (29)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

kristína 16. 3. 2014 06:51
nóóó vyzerájú vynikajúco-mi krídielka zboznujeme-zaujimava kombinácia-urcite vyskúsam:-))

no tak takovou marinádku jsem ještě nezkoušela - ta musí být:yes::-D určitě vyzkouším, ale nejdřív si musím koupit novou rozmarýnu, neb mi chudák náhle odešla, tedy mě odešel i tymián to je pech;-)

Děkuji:-K

rebeka::-O:-D:-D

Také si dělávám marinádu z pomerančové šťávy a rozmarýnky:-)Tvá chutná bašta vypadá nádherně,mňam:-p+8:yes::-K

Mňááám, pomerančovou šťávu do marinád používám a je taková pěkně sladce pikantní:-8:-*:yes:

nofrona: ó nikoliv.. já jsem totiž anděl:-8:-D:-D:-D

rebeka::-Oty piješ redbul, že:-D:-D

Gastronomik:A kde je psáno,že Pohlreit má 100% pravdu a vše ostatní musí být blafy???Ať si každý vaří co chce!!!

nofrona: ale já mám taky křídla.. i ráda:-8:-8:-D;-)

:-p:-p:-K:yes:- mňamka, parádička:-K

Ukládám a vyzkouším, křídla mám moc ráda:-precept a foto:yes::yes:

:-p:-p máš je krásně upečené :yes::yes::yes::-))

tejaja:díky:-)
ten můj taky;-):-D:-D
a běda nás;-):-D:-D

Motorka:bingóóó:yes::-D:-D

nofrona:To asi jo no...tak je to asi lákadlo pro důchodce...

Motorka:Tak to tam nedáš ani 5kg, tak to velká akce není;-)
já mám pomeranče přímo z kamiónu;-):-D:-D

spagetka:Díky:-) ani jsem to nechtěla komentovat;-)

To nemám tušení, já jsem je nebral. Ale ten kbelík byl tak pětilitrový:-).

Gastronomik: a proč ne, moje rodina miluje maso s ovocem,takže na tom nevidím níc špatného, dělám i s borůvkami, ostružinami. Ať si každý vaří dle své chuti ne? A když vám to nechutná, tak holt jděte dál......Polreich mi je ukradenej

Motorka:mě to ale moc akční nepřipadá, kolik se toho do toho kbelíku vleze?

Gastronomik 19. 1. 2013 16:57
Zase maso a ovoce...co to je proboha za módu:-//. Zdenda Pohlreich by se zas šklebil:-S. Broskve, pomeranče, ananas....za chvíli to budou jahody, maliny....:-/

Hm, receptík se mi líbií, komečně něco nového. Do Lídlu nechodím, ale nevadí, akci maj i v Albíku :-D:-D;-):-p:yes:

Ja mám rada krídelká :yes: a manžel zbožňuje obhrýzať kostičky, beda, keď nejaké vyhodím :-D Takto som ich ale nerobila, stálo by zato to vyskúšať :yes:;-)
Naďka, u nás sú pomaranče v akcii v Lidli, za 3,99€ toľko, koľko si naložíš do vedra. Ja som ich naložila 8,30 kg :-D:-D:-D

rebeka:Jo...v Lídlu jsem viděl akci. Měli tam kbelíky a kolik pomerančů se ti do něj vlezlo, tolik sis odnesla za 99,- myslím:-D.

rebeka:jak to víš:-O:-D:-D
ale křidla chtěl miláček;-)
já se držím hesla:
Křídla to je samá kůže,
kůže je obal
a obal se než....nejí:-8:-D:-D

:-O někde byly pomeranče v akci, nebo jak jako:-O:-?
no, to je pecka:yes::yes::yes: foto překrásné, recept jakbysmet;-):-p:-):yes::yes: +1:-K:yes: a ráda;-)

Tématické fráze:
kuřecí křídla s rozmarýnem, pomerancova marinada polreich, marinády na křídla polreich, grilovana křídla s pomerancem, kachní prsa polreich, pomeranče akce, redbul recept, škubánky pohlreit, pomerančová marináda, krůtí křídla na rozmarýnu, pečené kuře na pomerančích polreich, krůtí křídla s rozmarynem, krůtí křídla s rozmarynem, zdenda polreich, redbul, redbul zdraví, polreich grilování křídla, pohlreich křídla, křídla - recept pohlerich, kuřecí křídla pomeranč pohlreich

Suroviny:
křídla kuřecí, pepř, sůl, šťáva pomerančová, olej, rozmarýn, šťáva pomerančová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu