Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 944 kJ / 3 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,96 g |
Tuky | 295,84 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/503K
Moje poznámka
Moravský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/503K
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 3 minutami
Cuketové halušky
Saratice před 27 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kyta na rozen,
moravské speciality recepty,
speciality na rožni recepty,
játra na rožni,
rožen,
veprova kyta na rožen,
rožen na kýtu,
koleno na rožní,
speciality na rožni,
vepřová játra na rožni,
moravský plátek,
recepty na rožen,
moravske speciality,
špíz na rožni,
vepřové koleno na rožni,
mail raada.com loc:cz,
domaci rožen,
špíz na rožni postup,
recept játra na rožni,
vepřové na rožni
Suroviny:
kýta vepřová,
játra vepřová,
slanina anglická,
olej,
šťáva citronová,
cibule,
žampióny,
paprika sušená sladká,
hořčice dijonská,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (29)