Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,14 g | 
| Tuky | 88,41 g | 
| Vláknina | 2,96 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 6,42 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 45,65 g | 
Postup přípravy
Podáváme s bramborem nebo rýží.
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Moje poznámka
					 
				
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 10 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 11 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 12 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 12 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 12 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 12 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 13 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 13 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vinná marináda, 
						
						
							šťavnatá krkovička, 
						
						
							vinná marináda na maso, 
						
						
							olejová marináda, 
						
						
							marináda s vínem na vepřové maso, 
						
						
							marináda na krkovici, 
						
						
							šťavnatá krkovice, 
						
						
							šťavnatá marinovaná krkovice, 
						
						
							marináda na maso s vínem, 
						
						
							jak na marinované krkovici aby byla stavnata, 
						
						
							stavnata krkovicka recept, 
						
						
							vinna marináda na krkovičku na gril, 
						
						
							krkovice naložená v marinádě až 3 dny, 
						
						
							recept na vinnou marinadu, 
						
						
							štavnatá krkovička na grilu, 
						
						
							krkovička bobkový víno, 
						
						
							vinné marinády na maso, 
						
						
							marináda na maso bobkový list víno, 
						
						
							recepty na štavnatou krkovičku, 
						
						
							štavnatá krkovice recepty
						
					
						Suroviny:
						
							krkovice vepřová, 
						
						
							víno bílé, 
						
						
							olej, 
						
						
							česnek, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							cukr, 
						
						
							tymián, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
	 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (33)
Proboha ženský, přece nevaříte první den, aby jste nedokázali odhadnout množství soli k poměru s množstvím masa a tekutin
Nějak nechápu tu dnešní diskuzi o soli. Pokud se vám to zdá moc, tak dejte jednu lžičku a potom dosolte. Ale předem vás ujišťuji, že tu druhou lžičku tam stejně dáte.
asi neumí vařit, že by
Komu se zdají dvě malé zarovnané čajové lžičky na toto množství moc, tak samozřejmě předpokládám, že má svobodnou vůli, dá soli méně a v poslední fázi případně dosolí. Tím je téma sůl pro mě uzavřené
Tak a teď předpokládám, že se ještě karlička vrátí a všem nám to ,,natře'', resp. mě
A debata o solení mi príde absurdná...
,,Karlo'' ty solíš přesně podle receptu, ne podle své chutě?
PS: Přesolené to rozhodně nebylo, naopak solím velice málo.