Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 936 kJ / 2 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,61 g |
Tuky | 32,63 g |
Vláknina | 74,75 g |
Cholesterol | 508 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 375,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubbe nijje - arabsky tatarak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJgR
Moje poznámka
Kubbe nijje - arabsky tatarak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJgR
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 16 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 35 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 57 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 1 hodinou
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
škumpa obecná foto,
tatarák z bulguru,
kde koupit maso na tatarák,
bramborovy tatarak treme brambory,
jídlo kubbe,
recept arabský,
tatarak z burgru,
škumpa recepty,
bulgur tatarak,
procesor na maso,
kde koupit tatarak,
jak naaranzovat tatarsky biftek,
pražený bulgur,
kubbe jídlo,
pokrmu kubbe,
libanonsky tatarak,
sumah koupit
Suroviny:
hovězí zadní,
bulgur,
koření nové koření mleté,
římský kmín mletý,
skořice,
majoránka,
paprika sušená sladká,
harissa,
sůl,
pepř,
olej olivový,
maso hovězí mleté,
cibule,
koření nové koření mleté,
koření sumah,
skořice,
majoránka,
olej olivový,
sůl,
pepř,
olej olivový,
ořechy piniové
Komentáře (18)
Moc vsem dekuji za pozornost a komentare...
Dá se běžně koupit v lepších obchodech s kořením viz.Tonda.
Jinak nádhera a můj muž by si pošmákl,má na rozdíl ode mne moc rád tatarák.Tu dušenou část ovšem můžu,dala bych si dvojitou.
velmi zajímavý recept
Ale dobre som sa zasmiala pri korení sumah, lebo som hľadala na nete, čo je to za korenie a tam na mňa vykukol ľudový názov : Škumpa koželužská
V každom prípade máš bodík