Štrachanda z Plzeňska
Štrachanda z Plzeňska je výborné jídlo z brambor,škvarků, uzeného masa a hub. Pokrm z jednoho pekáčku je sytý a velmi vhodný pro chladnější období. Když k němu přidáte sterilované okurky nebo salát z kysaného zelí budete vrnět blahem.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 555 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,56 g |
Tuky | 38,40 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 878 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 65,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrachanda z Plzeňska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ2n
Moje poznámka
Štrachanda z Plzeňska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ2n
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 16 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 19 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové řezy s tvarohem
adrika2 před 16 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
AliceKaiser před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 3 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 5 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 15 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 15 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 15 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 17 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z plzenska,
štracharanda,
jídlo štrachanda,
bramborova štrachanda,
strachanda jidlo,
plzeňsko jidlo,
štrachanda z brambor,
plzeňská uhlířina,
atu plzeňská,
jidla na plzensku,
strahanda,
kuchařka z plzeňska,
štracharanda recept,
šťouchanda recepty,
škrachanda,
plzeňská jídla - štracharanda,
jídla z plzenska,
uhlířina,
štracharanda jídlo,
domaci štrachanda
Suroviny:
brambory,
houby sušené,
maso uzené,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
majoránka,
zázvor sušený,
vejce,
smetana ke šlehání,
krupice dětská,
sůl,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (31)
Ani nemůžete, protože název nezodpovídá původu.
Možná by bylo lepší ty brambory uvařit den předem a nemusíme čekat, až vychladnou