Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 997 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,38 g |
Tuky | 8,84 g |
Vláknina | 28,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 333,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový chléb bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkYl
Moje poznámka
Kváskový chléb bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkYl
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 11 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 27 minutami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 33 minutami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 2 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 2 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 4 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 4 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 5 hodinami
Tématické fráze:
chléb šumava bez hnětení,
recept na kváskový chléb,
chléb šumava bez bez hnětení,
nehnětená šumava,
recep na chleb bez hnetení,
chleba bez kvásku,
recept na kvaskovy chleba,
kvaskovy chleb recept,
chleba bez hnětení s kváskem,
recept na chleba bez kvásku,
kváskový chléb podle pana cuketky,
kvaskovy chleb,
chleba bez hneteni,
sumava bez hneteni,
kvaskový chleb od cuketky,
chleb bez hneteni,
žitný kváskový chléb bez bez hnětení,
chléb bez kvásku,
kváskový chleba recept,
kváskový chléb šumava
Suroviny:
kvas žitný,
mouka celozrnná žitná,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
sůl,
kmín drcený,
kardamom mletý
Komentáře (21)
Aishi,chleba je nádherný
Já si kvásek kupuju u nás v pekařství a pak dokrmuju
chtěla bych zkusit, ale mám strach z toho kvásku, že se mi nepovede