Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 394 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,82 g |
Tuky | 76,20 g |
Vláknina | 3,24 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 141,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Moje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná panenka,
pštrosí maso recepty,
veprova panenka s brokolici,
vepřová panenka kuchyňská úprava,
recepty z pštrosího masa,
recepty pštrosí maso,
balzamiko olej,
pštrosí recepty,
žlutá mrkev,
co se žlutou brokolicí,
slavnostní oběd recepty,
pštrosí maso cena,
brokolice,žlutá mrkev,
cena masa panenka,
panenka recept,
žlutá mrkev recepty,
panenka marinovaná v medu,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
pannenka na mrkvi
Suroviny:
panenka vepřová,
mrkev žlutá,
ocet balsamiko,
med tekutý,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
hořčice dijonská,
máslo,
pepř černý,
sůl,
omáčka honsin
Komentáře (27)
Recept je psaný tak, aby se podle něj pokrm dobře realizoval - takže porce masa v alobalu necháme ve vyhřáté troubě odpočívat přesně po tu dobu, pokud připravujeme zeleninu. Takže po čas rozpuštění másla ve výpeku, vhození a rozmrazení zeleninové směsi a podušení na skus...Prostě "ohne stress"
A Dominik a moje fotky - pokud mu něco ukážu, docela nekritizuje, ale potom baví společnost (hlavně odbornou, včetně mého otce) tím, že prý cvaknu a hned strhnu foťák (údajně bych měla chvilku počkat...) a pak kritizuje nějaké stíny na mých fotkách...co já vím, nezajímá mě to...zatím. Když se dostane k mému foťáku, úplně mi ho přenastaví a já jsem potom zoufalá...
toto je prostě zase pohádka
Mischamant, to co jsi napsala, mě ale dost zavazuje, víš to??
Rebi, tvoje poznámka mě docela inspirovala. Máme každou středu na náměstí farmářské trhy a zatím jsem kolem stánku jisté pštrosí farmy chodila bez povšimnutí...Asi tam nakouknu a nakoupím. Dceři neřeknu, co právě jí, manželovi to vadit nebude a já to alespoň ochutnám...Pořád lepší než klokan...je to nakonec blbej pták, ne?