Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 803 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,05 g |
Tuky | 35,45 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 502 mg |
Sodík | 4,66 g |
Sůl | 10,90 g |
Sacharidy | 22,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6rk
Moje poznámka
Bigos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6rk
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 2 minutami
Bublanina
MichalRaby před 21 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 29 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 58 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
bigoš,
bigos polski,
polsky bigos-recept,
polévka bigos,
bigos recept,
bigus,
polský bikoš,
bikos recept,
recept polský bigos,
polska kuchyně recepty,
recept na bigos,
jak uvařit bigus,
recept bigoš,
bikoš po polsku,
bikoš recepty,
polské recepty,
pravý bikos,
bikos polevka,
vykysané zelí,
polská polévka bigos
Suroviny:
sádlo,
cibule,
maso hovězí,
maso vepřové,
maso uzené,
klobása,
zelí sterilované,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
koření divoké,
sůl,
pepř mletý,
jíška
Komentáře (32)
Jitkas: Přesně tak
Tak už to nepitvajte, toto jedlo si to nezaslúži.